lehet jó érzés a szemüvegviselés.

Nem kell hozzá más, csak annyi, hogy tudjunk azonosulni az általunk választott szemüvegkerettel, amely számunkra kényelmes viseletet nyújt. A lencse pedig a pontos igényeink meghatározása alapján, tökéletesen ránk szabva készüljön el, és legyen beállítva.

Ezért nyújtjuk a maximumot odafigyelésben. Ezért kérdezünk sokat. ezért fontos nekünk a törődés. hogy az ön igényeinek legmegfelelőbb lencsét ajánlhassuk az essilor kínálatából.

és ezért ennyire széles a választék optikánkban a minőségi szemüvegkeretekből is. hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet kényelemben, árfekvésben és dizájnban egyaránt.

Elérhetőségek

Cím
Ady Endre u. 60.
1203 Budapest,

Nyitvatartás
Hétfő—Csütörtök: 09:00–18:00
Péntek: 09:00–15:00

Rólunk

Fiatalos gondolkodás, harmónikus környezet, minőségi keretek és lencsék, gyors és precíz kiszolgálás, kiváló szakértelem. Ez jellemez minket.
A kor nálunk nem számít! Kicsiket, nagyokat, időseket és fiatalokat, gyermekeket és szüleiket szeretettel várjuk optikánkban. Nyitottak, kedvesek, közvetlenek vagyunk mindenkivel. Ha csak kérdésed van, ha csak körülnéznél, ha próbálgatnál, ha nem tudod mi áll jól, esetleg nyugtalan vagy aktuális szemüvegeddel kapcsolatban, térj be hozzánk bátran. Mi segítünk!

Instagram