Eredetiség, Kényelmes viselet.

Egy Liebeskind szemüveg innováció, minőség, design.

Összes termékünk a mindennapos viseletre készül. Mert csak a Liebeskind Berlin az igazi Berlin feeling. Próbálja ki egy Liebeskind Berlin lezserségét, maximális minőségét, innovativitását, egyedi formáját, megfizethető árát és érezze át azt a szenvedélyt, amivel készül. Így alkotunk mi klasszikusokat. Ígéretünk szerint az ügyfél nem csak a termékek miatt választ egy bizonyos márkát. Sokkal inkább amiatt, amit a márka képvisel. Az eredetisége, a szavahihetősége miatt. Ígérjük, hogy kiállunk azért a különleges berlini érzésért, ami összehasonlíthatatlan másokkal. Exkluzív és mégis mindennapi. Berlin feeling, kényelmes viselet. Liebeskind Berlin

Elérhetőségek

Cím
Ady Endre u. 60.
1203 Budapest,

Nyitvatartás
Hétfő—Csütörtök: 09:00–18:00
Péntek: 09:00–15:00

Rólunk

Fiatalos gondolkodás, harmónikus környezet, minőségi keretek és lencsék, gyors és precíz kiszolgálás, kiváló szakértelem. Ez jellemez minket.
A kor nálunk nem számít! Kicsiket, nagyokat, időseket és fiatalokat, gyermekeket és szüleiket szeretettel várjuk optikánkban. Nyitottak, kedvesek, közvetlenek vagyunk mindenkivel. Ha csak kérdésed van, ha csak körülnéznél, ha próbálgatnál, ha nem tudod mi áll jól, esetleg nyugtalan vagy aktuális szemüvegeddel kapcsolatban, térj be hozzánk bátran. Mi segítünk!

Instagram