Ibolya kék fény hatása

A fénynek alapvető szerepe van mindennapi életünkben: elengedhetetlen a látáshoz és hozzájárul általános jó közérzetünkhöz , de a fény idő előtti öregedést is okozhat.

Az UV sugárzás és a kék fény mindenhol jelen van; kültéren (napsütéses és felhős időben,esőben vagy hóban) és beltéren is (LED lámpák, modern készülékek kijelzője) egyaránt. Az UV sugárzás nem csak bőrünkre jelent veszélyt, hanem a szemünkre is. Életünk során hatása összeadódik, ami gyorsíthatja a szürkehályog kialakulását. Az ibolya kék fényről csak nemrégiben állapították meg, hogy károsítja a retinasejteket. Hosszú távú káros hatása gyorsíthatja az időskori makuladegeneráció kialakulását.

Ez ugyanúgy igaz a gyermekekre is, mert mindennapi tevékenységeik során lényegesen többször éri őket káros fénysugárzás; több időt töltenek a szabadban, ezáltal 3-szor annyi káros UV éri őket illetve korábban kezdenek modern digitális eszközöket használni, azaz naponta átlagosan 3 órát töltenek tabletek, okostelefonok, monitorok előtt.

Nem is gondolnánk, hogy veszélyes lehet rájuk nézve, pedig a megelőzést minél hamarabb érdemes elkezdeni.Gyermekek szeme sokkal érzékenyebb a káros fényekre. Az UV sugárzás gyorsíthatja a még teljesen áttetsző szemlencséjük homályosodását és roncsolja a retinájukat. Az ibolya kék fény szintén a retinát károsítja, ami a későbbiekben látásuk leglényegesebb funkcióit veszélyeztetheti. Az UV sugárzás és a kék fény hatásai összeadódnak és felnőttkorban gyorsíthatják a különböző szembetegségek kialakulását.


Vásároljon most fényre sötétedő szemüveget

Mert ha most vásárol szemüveget fényre sötétedő lencsével, akkor a második szemüvegéhez a keretet 20% kedvezménnyel, a lencsét pedig ajándékba adjuk.

A klasszikus szürke, szürkészöld és barna színek mellett most már smaragd, ametiszt, borostyán és zafír színekben is!

 


Elképesztő farsangi kedvezmények
A legjobb beszállítókkal dolgozunk, nem ismerünk kompromisszumot lencsék terén, különösen igaz ez a multifokális lencsékre. Ezért választottuk az Essilor-t szemüveg lencséink gyártójának. Széles termékpalettájuk és kiváló ár-érték arányú lencséik mellett, most februárban elképesztő farsangi kedvezményeket kínálnak:

Varilux Liberty NE szemüveglencsék csak 21 990 Ft-os áron!

Varilux Physio 3.0 szemüveglencsék csak 59 990 Ft-os áron!

És végül, de nem utolsó sorban az Essilor Eyezen Transitions szemüveglencsék a színezetlen lencse árában kaphatók egész hónapban!

Persze ezek mellett hatalmas a szemüveglencsék palettája, érdemes benézni hozzánk a 1203 Bp. Ady Endre u. 60.-ba és keretet választani a megfelelő lencsékhez.

Ajánlatunk 2018. február 1. és február 28. között érvényes és más kedvezménnyel össze nem vonható. Az akcióban részt vevő termékekről és további feltételekről érdeklődjön üzletünkben.


Elkészült új honlapunk

Új év, új honlap!

Most, hogy 2018-at írunk, nem tehettünk mást, frissítettük a Brand Optika honlapját.

Terveink szerint itt a hírek szekcióban értesítünk mindenkit az akciókról, aktualitásokról. Ha tetszik a honlap, gyertek be hozzánk, cseréljétek le szemüvegeteket, vagy válasszatok egy napszemüveget. Érdeklődjetek az aktuális Essilor lencsékről, új kollekciókról, vagy márkákról.


Elérhetőségek

Cím
Ady Endre u. 60.
1203 Budapest,

Nyitvatartás
Hétfő—Csütörtök: 09:00–18:00
Péntek: 09:00–15:00

Rólunk

Fiatalos gondolkodás, harmónikus környezet, minőségi keretek és lencsék, gyors és precíz kiszolgálás, kiváló szakértelem. Ez jellemez minket.
A kor nálunk nem számít! Kicsiket, nagyokat, időseket és fiatalokat, gyermekeket és szüleiket szeretettel várjuk optikánkban. Nyitottak, kedvesek, közvetlenek vagyunk mindenkivel. Ha csak kérdésed van, ha csak körülnéznél, ha próbálgatnál, ha nem tudod mi áll jól, esetleg nyugtalan vagy aktuális szemüvegeddel kapcsolatban, térj be hozzánk bátran. Mi segítünk!

Instagram